Certifierade enligt CovidClean™ 2022

Dela artikel:

Kavat Vård var först ut i Sverige att certifiera äldreboenden enligt CovidClean™. Vi kan nu även påvisa att vi uppfyller standarden för smittsäker miljö 2022.

Certifieringen utfördes av det internationella och oberoende certifieringsföretaget Safe Cert Group, som utvecklat standarden CovidClean™ i syfte att granska hur äldreboenden arbetar för att skapa en smittsäker miljö.

Efter att ha svarat på ett stort antal frågor både skriftligen och muntligen, kring verksamhetens rutiner rörande t.ex. kohortvård, skyddsutrustning, tvätt och städ samt granskats av en auditör på plats, kunde Kavat Vårds samtliga verksamhetschefer med medarbetare även stolt ta emot certifieringen av CovidClean™ 2022. 

Genom att CovidClean™certifiera  våra äldreboenden säkerställer vi inte bara en efterlevnad av rutiner för att minska smittspridning, utan certifieringen ger även en trygghet för boende, anhöriga och anställda. 

Hos oss kan du känna dig trygg. Vi håller vad vi lovar.

Följ oss!

Vi vill dela med oss!  Detta främst för våra anhöriga och medarbetare men även för framtida anhöriga och omsorgstagare som uppskattar att kunna ta del av hur vardagen ser ut på det boende de eventuellt ska flytta till.

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.