Må bra-profil

Må bra-profil

"Må bra" med guldkant på vardagen

Psykisk hälsa handlar om hur du mår och trivs i vardagen. För att må bra är det viktigt att göra saker som du tycker om, som gör dig glad och ger livskvalitet. Det är något vi på Kavat Vård alltid prioriterar, och vill ge full möjlighet till, men speciellt i vårt må bra-koncept.

Regelbunden fysisk aktivitet är bra för hälsan på många sätt. Ofta räcker det att du kommer ut en stund under dagen och rör på dig för att det ska göra nytta. Vi vill att du behandlar dig själv som du skulle behandla en nära vän. Du skall ta vara på de stunder där du kan njuta, känna avkoppling och samla behövlig energi inför morgondagen.

Krögarens berättelse om sin må bra-profil

På Krögaren har vi tillgång till ett härligt SPA med bastu och relax, som sätter tonen för vårt erbjudande. I fastigheten finns dessutom tillgång till en allmän bassäng vi har möjlighet att besöka.

Vi tycker det är så mysigt att tända ljus i SPA:t, sätta på vilsam musik och erbjuda de äldre fotbad, manikyr, massage eller kanske en ansiktsmask till en härlig juicedrink. De som uppskattar bastun kan ta med sig en kall öl in.

Men vi måste inte gå till SPA:t för att ge de äldre guldkant på vardagen. På våningarna gör vi allt för att ta reda på vad de boende mår extra bra av och försöker erbjuda det. Njutning på hög nivå; det är vägledande för oss på Krögaren!

Verksamhet som erbjuder ”må bra-profil”:

Är du intresserad av att bo på ett Krögaren?

Är du intresserad av vår må bra-profil anmäler du ditt intresset till boendets verksamhetschef. Kontaktuppgifter hittar du på våra verksamhetssidor.

Våra äldreboenden

Vi har ett äldreboende som passar alla:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.