Välkommen till Krögaren

- ditt äldreboende i Rimbo

Vår verksamhet Krögaren

Spela video om Krögaren äldreboende i Rimbo.
Krögaren är ett äldreboende med må bra-profil i Rimbo. Vi har tillgång till bastu, badkar och simhall. Vi pysslar om dig och är ofta ute i naturen.

I den gamla hotelldelen vid badhuset i hjärtat av Rimbo har vi skapat ett litet familjärt vård- och omsorgsboende. Profilen på Krögaren var given redan från början, med sin tillgång till bastu och simhall under samma tak. Vi har bevarat hotellkänslan och hela boendet präglas av luftighet och rymd. På Krögaren är service och bemötande viktiga inslag och du som bor här kan förvänta dig det där ”lilla extra”.

På Krögaren säger vi aldrig nej och kan med hjälp av tilläggstjänster tillhandahålla det som inte ingår i vårt offentliga uppdrag.

Lite av det du kan förvänta dig av oss på Krögaren

Vård och omsorg
Hos oss på Krögaren är det alltid de äldres behov som kommer i första hand. Här finns inte någon färdig programförklaring som måste följas, utan vi utformar och anpassar vården individuellt utifrån var och ens önskemål och behov. Vi finns till för de som bor hos oss och inte tvärtom.

Varje boende har en namngiven kontaktman. Kontaktmannen är den som står den äldre närmast och för ut personens önskemål till de övriga i arbetslaget. Kontaktmannen håller regelbunden kontakt med dina närstående.

Alla som bor här har rätt att behålla sin värdighet och sitt självbestämmande. Vi visar respekt för den enskildes egna val och behov av integritet. Vård, omsorg och service utformas med hög tillgänglighet och erbjuder trygghet, inflytande, kontinuitet samt ett aktivt och meningsfullt liv.
Läs mer om vård och omsorg
Mat och måltider
På Krögaren börjar vi dagen med en härlig hotellfrukost. Under dagen serveras lunch och middag samt mellanmål och ett lättare kvällsmål. Måltiden är dagens höjdpunkt och serveras i den gemensamma våningsmatsalen. Självklart kan den som önskar avnjuta måltiden i avskild miljö inne i den egna bostaden.

På helgerna bjuder vi på ett glas öl/vin till middagen. Helgerna inleds med att vi serverar fredagsdrink. För att ytterligare förstärka helgkänslan serveras också en förrätt till helgens middagar.
Läs mer om mat och måltider
Medarbetare
På Krögaren finns omvårdnadspersonal på plats hela dygnet. Alla som arbetar i den direkta omvårdnaden har vårdutbildning, utöver det ställer vi krav på att de som arbetar hos oss är serviceinriktade och anstränger sig för att du som bor hos oss ska vara nöjd med din service och omvårdnad.

Varje våning har sin egen personal. Det är verksamhetschefen som med hjälp av sin lokala ledning på plats, leder och samordnar insatserna. Tillgång till sjuksköterska finns dygnet runt och läkare besöker verksamheten varje vecka samt vid akuta behov. Vi har besök av sjukgymnast och arbetsterapeut varje vecka.
Läs mer om våra medarbetare
Aktiviteter
På Krögaren har vi dagliga aktiviteter på våningarna och gemensamma aktiviteter flera gånger i veckan. Med välbefinnande som ledord ordnar vi t.ex. chokladprovning, sång, dans, underhållning, gymnastik, frågesport och filmvisning. Med simhallen i samma hus är besöken där ett uppskattat inslag.

Vi firar högtider och andra traditioner. Den som vill får komma ut i friska luften varje dag. Kontaktmannen planerar in egen tid med varje person för individuella aktiviteter.
Läs mer om våra aktiviteter

Våra uppdragsgivare

Verksamheten har avtal med fler kommuner än där den är belägen. Om du får ett biståndsbeslut om äldreboende från någon av de angivna kommunerna nedan så kan du önska att få plats på denna verksamhet.

Du kan välja oss om du bor i:

Stockholms stad (Bromma, Enskede Årsta Vantör, Farsta, Hägersten-Älvsjö, Hässelby-Vällingby, Kungsholmen, Norrmalm, Rinkeby-Kista, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga-Tensta, Södermalm, Östermalm).

Norrtälje kommun. 

Nellie Andersson, tf verksamhetschef Muraren och Krögaren.

Tf. Verksamhetschef

Nellie Andersson
Tel: 08-580 047 54
Epost: nellie.andersson@kavatvard.se

Våra verksamheter

Vi har ett äldreboende som passar dig:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Kontakt - Krögaren

Tf. Verksamhetschef
Nellie Andersson
Tel: 08-580 047 54
Epost: nellie.andersson@kavatvard.se

Bitr. Verksamhetschef
Peter Liljeholm
Tel: 08-580 066 04
Epost: peter.liljeholm@kavatvard.se

Sjuksköterska
Tel: 08-580 066 10
Epost: rimbo.ssk@kavatvard.se 

Telefon till våningarna
Våning 2: 08-580 066 01 
Våning 3: 08-580 066 09 

Besöksadress:

Rimbo Torg 11, 
762 31 Rimbo
Öppna karta

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Kavat Vård och våra boenden.

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.