Arbeta på Kavat Vård

Arbeta på Kavat Vård

En arbetsplats att trivas på

På Kavat Vård får du möjligheter och stöd att utvecklas och växa. Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö som ger dig möjlighet att få ihop hela livet med jobb, familj och fritid. Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten. Du kan även söka dig mellan våra olika boenden. Våra verksamheter ligger i Stockholms län.

Karriärmål

Varje år har vi ett samtal om dina drivkrafter och hur du vill utvecklas. Utifrån det kommer vi tillsammans fram till nya mål för året som kommer och hur vi tillsammans skall nå dem.

Vårt mål är att du som medarbetare ska kunna utvecklas och göra karriär inom Kavat Vård. Vi har nätverksträffar där vi möts och delar kunskap och utvecklar allt från måltider till aktiviteter eller hur vi dokumenterar. Du kan t ex få ansvar för ett område du brinner för, möjlighet att bli omvårdnadskoordinator eller skiftledare.

Hälsa

Hos oss är det viktigt att du mår bra. Arbetsmiljön är en av de absolut viktigaste frågorna för oss. Hos oss får du ett årligt bidrag som kan användas till friskvårdsaktiviteter.
Sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter har så kallad “Må bra-tid” – 37 timmar per år att använda till sådant som får dig att lättare hantera vardagen.

Flexibilitet

Genom vårt digitala schemasystem ser du ditt schema i realtid i din telefon. Jobbar du inte 100% har du där möjligheten att boka in dig på extra arbetspass. Vi har inga delade turer och försöker alltid lösa dina behov av justeringar. Vi vill kunna ge dig makt över din vardag!

Människan i fokus

Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut. Våra dagar anpassas efter våra boendes behov och önskemål, inte tvärtom. Här finns inga fasta väckningstider. Om du prioriterar bort disken en stund för att umgås med våra boende, då gör du helt rätt! Ditt fokus ska vara på våra boende. Därför har vi ett städföretag som städar alla allmänna ytor på våra boenden. Det sparar tid som du kan använda till att umgås med de boende.

Nära till kollegor ger ökad trygghet

Inom Kavat Vård är vi ca 400 undersköterskor, ett 40-tal kompetenta sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter och 15 chefer som arbetar för att våra boende, medarbetare och närstående ska känna sig trygga.

Det finns en jour att kontakta hela dygnet året runt. Det finns alltid en kollega på plats med mandat att fatta beslut. Alla chefer och ledare har lång erfarenhet av både ledarskap och äldreomsorg. Våra chefer har stöd i en biträdande verksamhetschef eller administratör för att kunna finnas ute i verksamheten.

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos oss har relevant utbildning. Utöver det är den personliga lämpligheten vår ledstjärna.

Våra äldreboenden

Vi har ett äldreboende som passar alla:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.