Välkommen till Muraren

- ditt äldreboende i Rimbo

Vår verksamhet Muraren

Spela video om Muraren, Rimbo, exteriört.
Muraren är ett litet äldreboende med djur- och naturinriktning i Rimbo. Husdjur har möjlighet att flytta med. Vi har fin trädgård och stora balkonger.

Kavat Vårds äldreboende med djur- och naturinriktning finns centralt i Rimbo och heter Muraren. Hit är du som är 65+ och uppskattar djur och natur välkommen. Vi har möjlighet att ta emot husdjur och hjälper dig gärna att rasta och klappa det. Vi har en fin trädgård och stora balkonger. Vi älskar att påta i jorden och vistas gärna ute i “ur och skur”.

Här är service och bemötande viktiga inslag. Som boende och närstående kan du förvänta dig det där ”lilla extra”. På Muraren säger vi aldrig nej och kan med hjälp av tilläggstjänster tillhandahålla det som inte ingår i vårt offentliga uppdrag.

Lite av det du kan förvänta dig av oss på Muraren

Vård och omsorg
På Muraren finns inte någon färdig programförklaring som måste följas, utan vi utformar och anpassar vården individuellt utifrån var och ens önskemål och behov. Vi är flexibla och anpassar oss efter de boendes dagsform. Vi finns till för de som bor hos oss och inte tvärtom.

Varje boende har en namngiven kontaktman. Kontaktmannen är den som står den äldre närmast och för ut personens önskemål till de övriga i arbetslaget. Kontaktmannen håller regelbunden kontakt med dina närstående.

Alla som bor på Muraren ska ges möjlighet att, så långt det är möjligt, behålla sin värdighet och sitt självbestämmande. Vi visar respekt för den enskildes egna val och behov av integritet. Vård, omsorg och service utformas med hög tillgänglighet och erbjuder trygghet, inflytande, kontinuitet samt ett aktivt och meningsfullt liv.
Läs mer om vård och omsorg
Mat och måltider
På Muraren börjar vi dagen med en härlig hotellfrukost. Under dagen serveras lunch och middag samt mellanmål och ett lättare kvällsmål. Måltiden är dagens höjdpunkt och serveras i den gemensamma våningsmatsalen. Självklart kan den som önskar avnjuta måltiden i avskild miljö.

På helgerna bjuder vi på ett glas öl/vin till middagen. Helgerna inleds med att vi serverar fredagsdrink. För att ytterligare förstärka helgkänslan serveras också en förrätt till helgens middagar.
Läs mer om mat och måltider
Medarbetare
På Muraren finns omvårdnadspersonal på plats hela dygnet. Alla som arbetar i den direkta omvårdnaden har vårdutbildning. Utöver det ställer vi krav på att de som arbetar hos oss är serviceinriktade och anstränger sig för att du som bor hos oss ska vara nöjd med din service och omvårdnad.

Varje våning har sin egen personal. Det är verksamhetschefen som med hjälp av sin lokala ledning på plats, leder och samordnar insatserna. Tillgång till sjuksköterska finns dygnet runt och läkare besöker verksamheten varje vecka samt vid akuta behov. Vi har besök av sjukgymnast och arbetsterapeut varje vecka.
Läs mer om våra medarbetare
Aktiviteter
Med välbefinnande som ledord ordnar vi t ex chokladprovning sång, dans, underhållning, gymnastik, frågesport och filmvisning. Vi firar högtider och andra traditioner. Den som vill får komma ut i friska luften varje dag. Kontaktmannen planerar in egen tid med varje person för individuella aktiviteter.
Läs mer om våra aktiviteter

Våra uppdragsgivare

Verksamheten har avtal med fler kommuner än där den är belägen. Om du får ett biståndsbeslut om äldreboende från någon av de angivna kommunerna nedan så kan du önska att få plats på denna verksamhet.

Du kan välja oss om du bor i:

Stockholms stad (Bromma, Enskede Årsta Vantör, Farsta, Hägersten-Älvsjö, Hässelby-Vällingby, Kungsholmen, Norrmalm, Rinkeby-Kista, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga-Tensta, Södermalm, Östermalm) samt Norrtälje kommun.  

Våra verksamheter

Vi har ett äldreboende som passar dig:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Kontakt - Muraren

Verksamhetschef
Emma Teiwik
Tel: 08-580 066 03
Epost: emma.teiwik@kavatvard.se

Bitr. Verksamhetschef
Peter Liljeholm
Tel: 08-580 066 04
Epost: peter.liljeholm@kavatvard.se

Sjuksköterska
Tel: 08-580 066 10
Epost: rimbo.ssk@kavatvard.se 

Telefon till våningarna
Våning 1: 08-408 854 05
Våning 2: 08-408 854 10
Våning 3: 08-408 854 15 

Besöksadress
Västra Stockholmsvägen 14,
762 31 Rimbo
Öppna karta

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Avser inriktning:
Finns det beviljat beslut om särskilt boende?
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Kavat Vård och våra boenden.

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.