Välkommen till Wallinska

- ditt äldreboende i Norrtälje

Vår verksamhet Wallinska

Spela videoklipp
Wallinska är ett äldreboende i Norrtälje med hotellkänsla. Här får du det lilla extra. Vi har ofta underhållning, härlig trädgård och fina balkonger.

På Kyrkogatan 11 mitt i stan hittar du ett äldreboende som skiljer sig från andra. Hela boendet präglas av en känsla av rymd och påminner snarare om ett hotell än gamla tiders sjukhem. Wallinska vänder sig till dig med höga krav på service och bemötande och som vill ha det där ”lilla extra”. 

Här säger vi aldrig nej och kan med hjälp av tilläggstjänster tillhandahålla det som inte ingår i vårt offentliga uppdrag.

Lite av det du kan förvänta dig av oss på Wallinska

Vård och omsorg
Hos oss på Wallinska är det de äldres behov som kommer i första hand. Här finns inte någon färdig programförklaring som måste följas, utan vi utformar och anpassar vården och omsorgen individuellt utifrån var och ens önskemål och behov. Vi finns till för de som bor hos oss och inte tvärtom.

Varje boende har en namngiven kontaktman. Kontaktmannen är den som står den äldre närmast och för ut personens önskemål till de övriga i arbetslaget. Kontaktmannen håller regelbunden kontakt med dina närstående.

Alla som bor hos oss har rätt att behålla sin värdighet och sitt självbestämmande. Vi visar respekt för den enskildes egna val och behov av integritet. Vård, omsorg och service utformas med hög tillgänglighet och erbjuder trygghet, inflytande, kontinuitet samt ett aktivt och meningsfullt liv.
Läs mer om vård och omsorg
Mat och måltider
Dagen börjar med en frukostbuffé som dukas upp i den gemensamma våningsmatsalen. Den som vill kan alltid få frukost på sängen eller i den egna lägenheten. Under dagen serveras lunch, mellanmål, middag och innan sänggående ett lättare kvällsmål. Måltiderna på Wallinska ska vara en glädjestund och något vi ser fram emot. Vill du dricka ett glas vin eller öl så kan du förstås göra det. På fredagarna bjuder vi på öl/vin till middagen. Helgerna inleds med att vi serverar en fredagsdrink. För att ytterligare förstärka helgkänslan serverar vi en trerätters-meny på helgerna.
Läs mer om mat och måltider
Medarbetare
På Wallinska finns omvårdnadspersonal på plats hela dygnet. Alla som arbetar i den direkta omvårdnaden har vårdutbildning. Utöver vårdutbildning ställer vi krav på att de som arbetar hos oss är serviceinriktade och anstränger sig för att du som bor hos oss ska vara nöjd. Varje våning har sin egen personal. Tillgång till sjuksköterska finns dygnet runt och läkare besöker Wallinska varje vecka samt vid akuta behov. Sjukgymnast och arbetsterapeut har schemalagda dagar i verksamheten varje vecka eller efter behov.
Läs mer om våra medarbetare
Aktiviteter
På Wallinska finns det något att se fram emot varje dag. Vi har dagliga aktiviteter på våningarna, det kan vara allt ifrån sång, dans, underhållning, gymnastik, frågesport eller så tittar vi på en film. Vi firar naturligtvis högtider och andra traditioner. Vi har ”utegaranti” vilket innebär att den som vill alltid ska få möjlighet att komma ut i friska luften. Varje vecka planerar kontaktmannen in tid med de boende för individuella, valfria aktiviteter.
Läs mer om våra aktiviteter

Våra uppdragsgivare

Verksamheten har avtal med fler kommuner än där den är belägen. Om du får ett biståndsbeslut om äldreboende från någon av de angivna kommunerna nedan så kan du önska att få plats på denna verksamhet.

Du kan välja oss om du bor i:

Stockholms stad (Bromma, Enskede Årsta Vantör, Farsta, Hägersten-Älvsjö, Hässelby-Vällingby, Kungsholmen, Norrmalm, Rinkeby-Kista, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga-Tensta, Södermalm, Östermalm).

Norrtälje kommun och Solna stad. 

Helen Zetterström, verksamhetschef, Wallinska, Norrtälje.

Verksamhetschef

Heléne Zetterström
Tel: 08-580 047 52
Epost: helene.zetterstrom@kavatvard.se

Våra verksamheter

Vi har ett äldreboende som passar dig:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Kontakt - Wallinska

Verksamhetschef

Heléne Zetterström
Tel: 08-580 047 52
Epost: helene.zetterstrom@kavatvard.se

Bitr. Verksamhetschef
Peter Liljeholm
Tel: 08-580 066 04
Epost: peter.liljeholm@kavatvard.se

Sjuksköterska
Tel: 08-12 84 90 25
Epost: wallinska.ssk@kavatvard.se

Telefon till våningarna
Våning 1: 08-12 84 90 05
Våning 2: 08-12 84 90 10
Våning 3: 08-12 84 90 15
Våning 4: 08-12 84 90 20

Besöksadress
Kyrkogatan 11A,
761 30 Norrtälje
Öppna karta

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Kavat Vård och våra boenden.

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.