Välkommen till Smedbyhof

- ditt äldreboende i Upplands Väsby

Vår verksamhet Smedbyhof

Spela video om Smedbyhofs festsal.
Smedbyhof är ett nytt äldreboende med All inclusive i Upplands Väsby. Här kan du flytta in i en smakfullt möblerad lägenhet utan extra kostnad.

Smedbyhof, är ett nytt äldreboende av mindre modell centralt i Upplands Väsby. Här har du tillgång till trädgård och balkonger på varje våning. Du kan välja att flytta in i en färdigmöblerad lägenhet, kostnadsfritt. Vi kallar det All inclusive.

Högst upp i huset finns en stor festsal, som du kan låna för att uppmärksamma födelsedagar, liksom för gemensamma aktiviteter, filmvisning med mera. Där finns också en ateljé för kreativt skapande och Hälsokällan, med utrymme för enklare skönhetsbehandlingar och en träningsmaskin.  

På Smedbyhof säger vi aldrig nej och kan med hjälp av tilläggstjänster tillhandahålla det som inte ingår i vårt offentliga uppdrag.

Lite av det du kan förvänta dig av oss på Smedbyhof

Vård och omsorg
På Smedbyhof finns omvårdnadspersonal på plats hela dygnet. Alla som arbetar i den direkta omvårdnaden har vårdutbildning, utöver det ställer vi krav på att de som arbetar hos oss är serviceinriktade och anstränger sig för att du som bor hos oss ska vara nöjd med din service och omvårdnad. Vi finns till för de som bor hos oss och inte tvärtom.

Varje boende har en namngiven kontaktman. Kontaktmannen är den som står den äldre närmast och för ut personens önskemål till de övriga i arbetslaget. Kontaktmannen håller regelbunden kontakt med dina närstående.

Varje våning har sin egen personal. Det är verksamhetschefen som med hjälp av sin lokala ledning på plats, leder och samordnar insatserna. Tillgång till sjuksköterska finns dygnet runt och läkare besöker verksamheten varje vecka samt vid akuta behov. Vi har besök av sjukgymnast och arbetsterapeut varje vecka.
Läs mer om vård och omsorg
Mat och måltider
Mat och dryck har en central roll och är något vi lägger stor vikt vid. På Smedbyhof är det vi själva som bereder förrätter, efterrätter och bakar läckerheter till fikastunden. Måltiden ska vara vacker och fint dukad. Måltiden ska ge möjlighet till en social och trevlig stund, men den som önskar kan självklart äta i sin egen lägenhet. Våra fina balkonger används flitigt till fikastunderna.
Läs mer om mat och måltider
Medarbetare
Hos oss får du hjälp dygnet runt. Våra undersköterskor svarar på larm inom fem minuter. Vi har sjuksköterskor på plats alla dagar i veckan. På kvällar och nätter kan en sjuksköterskepatrull enkelt tillkallas vid behov. Arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut finns på överenskomna dagar varje vecka. Boendet har en namngiven läkare via Region Stockholm.
Läs mer om våra medarbetare
Aktiviteter
Vi anordnar aktiviteter med fokus på hantverk och skapande, gärna tillsammans med barnen på förskolan i samma fastighet. På äldreboendet finns träningsmaskin, salong, ateljé och stor härlig festsal.

På Smedbyhof bjuds du in till musikframträdanden, filmvisning och annat i vår stora samlingssal högst upp i huset.
Läs mer om våra aktiviteter

Våra uppdragsgivare

Verksamheten har avtal med fler kommuner än där den är belägen. Om du får ett biståndsbeslut om äldreboende från någon av de angivna kommunerna nedan så kan du önska att få plats på denna verksamhet.

Du kan välja oss om du bor i:

Stockholms stad (Bromma, Enskede Årsta Vantör, Farsta, Hägersten-Älvsjö, Hässelby-Vällingby, Kungsholmen, Norrmalm, Rinkeby-Kista, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga-Tensta, Södermalm, Östermalm).

Upplands Väsby kommun och Täby kommun.

Sofie Ewerborg, verksamhetschef Smedbyhof.

Våra verksamheter

Vi har ett äldreboende som passar dig:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Kontakt - Smedbyhof

Verksamhetschef
Sofie Ewerborg
Tel: 08-128 318 50
Epost: sofie.ewerborg@kavatvard.se

Administration
Tel: 08-128 318 51

Besöksadress:
Ryttargatan 276,
194 71 Upplands Väsby
Öppna karta

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Avser inriktning:
Finns det beviljat beslut om särskilt boende?
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Intresserad?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer om Kavat Vård och våra boenden.

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.