Kavat Vård + Försvarsmakten

Dela artikel:

Kavat Vård är nu samarbetspartner till Försvarsmakten inom strategisk kompetensförsörjning.

Sveriges totalförsvar är allas angelägenhet

Sveriges totalförsvar är beroende av en välfungerande kompetensförsörjning. Samhället behöver hjälpas åt för att göra det möjligt att tidvis tjänstgöra inom Försvarsmakten och att informera personal från Försvarsmakten om att det är möjligt att söka tjänster i det civila samhället.

Vår arbetsgivarorganisation Almega och Försvarsmakten har tecknat en avsiktsförklaring för strategisk personal- och kompetensförsörjning. Den har vi på Kavat Vård anslutit oss till.

Att samarbeta med andra arbetsgivare och organisationer är viktigt för att Försvarsmakten ska lyckas med sin personalförsörjning. Förmågan att attrahera, rekrytera och behålla kompetent personal är av avgörande vikt för varje professionell organisation.

Flera medlemmar är redan samarbetsparter

Idag finns redan ett stort antal arbetsgivare och branschorganisationer som tecknat en avsiktsförklaring med Försvarsmakten där Kavat Vård är en utav dom.

Exempel på konkreta aktiviteter som är planerade i samarbetet:

  • Almega avser att underlätta för personal som har anställning inom Almegas medlemsföretag, att kunna arbeta som tidvis tjänstgörande inom Försvarsmakten.
  • Försvarsmakten avser att stödja långsiktig kompetensförsörjning genom att informera om och stödja möjligheter till tjänstgöring inom Almegas medlemsföretag för personal från Försvarsmakten.
  • Parterna avser att arbeta för att erfarenhet från den andra partens organisation eller dess medlemmar ska vara en tydlig merit för individen.

Vi ser fram mot att välkomna t.ex. militära undersköterskor, men ställer oss också positiva till om kollegor önskar tjänstgöra inom Försvarsmakten.

Följ oss!

Vi vill dela med oss!  Detta främst för våra anhöriga och medarbetare men även för framtida anhöriga och omsorgstagare som uppskattar att kunna ta del av hur vardagen ser ut på det boende de eventuellt ska flytta till.

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.