En hårt prövad äldreomsorg

Dela artikel:

Trots att det inte finns någon covid-19 i äldreomsorgen, står många platser lediga. Detta pressar ekonomin och påverkar behovet av personal negativt.

Äldreomsorgen har inte längre någon covid-19 att tala om. Men många äldre avvaktar från att flytta till ett äldreboende. I Stockholm och Norrtälje, där Kavat Vård verkar, finns hundratals lediga platser.

Kavat Vård, som har kapacitet att erbjuda 397 äldre plats på ett äldreboende, har under snart ett års tid haft drygt 60 lediga lägenheter. Ett vanligt år har vi några enstaka.

Den äldre betalar hyra till Kavat Vård och en avgift för vård och omsorg till kommunen. Kavat Vård får betalt av kommunen för varje dygn den äldre bor hos oss. Många lediga platser, innebär alltså ett stort intäktstapp. Mot den bakgrunden, har vi förhandlat med Kommunal om arbetsbrist.

Följ oss!

Vi vill dela med oss!  Detta främst för våra anhöriga och medarbetare men även för framtida anhöriga och omsorgstagare som uppskattar att kunna ta del av hur vardagen ser ut på det boende de eventuellt ska flytta till.

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Avser inriktning:
Finns det beviljat beslut om särskilt boende?
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.