Gratis TV & Abonnemang till Smedbyhofs hyresgäster

Dela artikel:

Kavat Vård tar ett steg till i den service som vi tillhandahåller till våra boende. Gratis TV & abonnemang till alla hyresgäster på vårt nybyggda Smedbyhof.

På Kavat Vård kommer de boendes behov i första hand. Med den devisen väljer vi nu att ta ett steg till i den servicen och tillhandahåller en total underhållningslösning. 

Kavat Vård vårds vision är att skapa äldreboenden som vi  själva skulle välja. Nu har vi tillsammans med Nenda valt att implementera lösningen Care Complete för att kunna erbjuda en modern och uppdaterad underhållningslösning på vårt nya äldreboende Smedbyhof i Upplands Väsby. Med Care Complete får de boende både mer och bättre underhållning i både rum och gemensamma utrymmen.

Lösningen ger den boende tillgång till linjära kanaler, radio och play-tjänster. Tillgång ges även till veckoarkiv vilket medför att den äldre kan titta på samtliga program som visats på TV den senaste veckan. Detta ger tittaren betydligt mer valmöjligheter att välja underhållning vid varje givet tillfälle. Det finns även möjlighet för boendet att kommunicera ut viktig information via TV:n, exempelvis väsentliga telefonnummer eller aktuella nyheter för veckan.

Elisabet Keussen, VD på Kavat Vård säger ”Med vår nya lösning som både innefattar lägenheter och gemensamma utrymmen säkerställer vi att våra boende och anhöriga får en ännu högre service. Vi ser också till att systemen är anpassade för äldre vilket sparar tid för vår personal som kommer att spendera mindre tid att hjälpa vårdtagarna med TV-problem.”

Den boende får även en förinstallerad TV till sin lägenhet, vilket innebär att de anhöriga slipper teckna abonnemang och köpa egen TV. Den förinstallerade TV:n har en enda förenklad fjärrkontroll och portal som är enkel att navigera sig i, och kommer komplett med Nendas app installerad.

Carl Johan Barnekow, CMO & co-founder för Nenda säger “Vi tycker att det är en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda Kavat Vård framtidens underhållningslösning, och samtidigt få vara en del av deras vision för att säkerhetsställa äldreboenden med hög standard och trivsel.

Utöver detta medför lösningen även flexibilitet då den boende kan lägga till de kanalpaket som önskas, såsom VOD-funktionen eller sportunderhållning. Genom att implementera Nendas Care Complete ges Kavat Vård och dess boende en smidig lösning vilket frigör tid för personalen, tid som de istället kan lägga på de äldre”.

Följ oss!

Vi vill dela med oss!  Detta främst för våra anhöriga och medarbetare men även för framtida anhöriga och omsorgstagare som uppskattar att kunna ta del av hur vardagen ser ut på det boende de eventuellt ska flytta till.

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.