Stort tack till alla som besökte Smedbyhof

Dela artikel:

Öppet hus

Den 2 April 2022 anordnade vi öppet hus på Kavat Vårds nya äldreboende Smedbyhof i Upplands Väsby. Stort tack till alla er som bidrog till en lyckad dag!

Dörrarna stod öppna för allmänheten, såväl unga som gamla. Besökarna var de som visade intresserade av att flytta in på äldreboendet Smedbyhof men även de som bara var nyfikna på att se hur bygget på den ”gröna kullen” i Smedby blev! Intresset var stort. Vi uppskattar att ca. 100 personer besökte oss på de två timmar som portarna stod öppna! Jätteroligt!

Lite av det som erbjöds

Dagen till ära var vädergudarna med oss. Solen sken och det var vårkänslor i luften. Elisabet Keussen, VD för Kavat Vård hälsade besökarna välkomna. I entrén stod Röda Korset och sålde lotter till förmån för Ukraina. På våning 1 presenterade Annika Von Axelson, vice VD och tf. verksamhetschef, Smedbyhofs vackra lägenheter, sällskapsutrymmen och svarade på besökarnas frågor om boendet. Här serverades även fika för dem som ville ha. På våning 3 erbjöds överraskningar till alla barn, levande musik och tillfälle för samkväm. Här fick gästerna ta del av vår smakfullt inreddafestvåning, vår ateljé och hälsokälla.

Medborgarskolan bjöd på workshops enligt Smedbyhofs profil Hantverk och skapande. De berättade om sin verkamhet samt det mångåriga samarbete med oss på Kavat Vård. City Catering svarade på frågor om den mat som serveras på Smedbyhof samtidigt som de serverade utsökta snittar med tillhörande dryck. Stämningen var minst sagt på topp! Vi fick ta del av många härliga historier från förr. Här berättades om allt från forntida markägare till barndomshyss som skett i närliggande kvarter. Avslutningsvis fick alla deltagare med sig en välfylld goodiebag, något som verkligen uppskattades!

Tillställningen var sammanfattningsvis väldigt lyckad, där vi fick mycket positiv feedback bland annat på lokaler, färgval, trivsel och bemötande. 

Stort varmt tack till dig som bidrog till att göra den här dagen så lyckad!

Följ oss!

Vi vill dela med oss!  Detta främst för våra anhöriga och medarbetare men även för framtida anhöriga och omsorgstagare som uppskattar att kunna ta del av hur vardagen ser ut på det boende de eventuellt ska flytta till.

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Avser inriktning:
Finns det beviljat beslut om särskilt boende?
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.