Dietist

Dietist – en viktig specialistkompetens

Dietisten har en specialistkompetens, som kan behövas t.ex. vid risk för undernäring. Dietisten kan också handleda och utbilda övrig personal.

Mat och måltider är en viktig del av allas vår dag. Det är tillfällen då vi samlas tillsammans och njuter av både god mat och av sällskapet. Vi vill att måltiderna ska vara något du ser fram emot.

Det finns flera orsaker till att det som äldre ibland kan vara svårt att få i sig tillräckligt med näring. Det kan t ex bero på underliggande sjukdomar, eller mediciner man behöver ta som gör att man tappar aptiten.

För att få en bild av hur det ser ut för dig gör sjuksköterskan en bedömning. Kanske finns det parametrar som är viktiga att se över eller ta särskild hänsyn till. Sjuksköterskan bedömer om Kavat Vårds dietist ska konsulteras. Dietisten kan t ex se om din kost behöver berikas eller konsistens anpassas för att du inte ska riskera undernäring. 

Dietisten finns också att tillgå för att handleda och utbilda våra medarbetare så att måltiderna blir en trevlig och viktig stund på dagen.

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Vi tar hand om det som ligger dig närmast om hjärtat…

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Avser inriktning:
Finns det beviljat beslut om särskilt boende?
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.