Undersköterskor

Specialiserad omsorgspersonal

Hos oss arbetar kavata undersköterskor och vårdbiträden. 84 procent av våra omsorgsarbetare har en undersköterskeutbildning.

Undersköterskan ansvarar för den dagliga omsorgen runt dig men kan också utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

När du flyttar in till ett av våra boenden kommer du att få en tilldelad kontaktman. Kontaktmannen är undersköterska och har ett speciellt uppdrag att lära känna dig lite extra väl. Tillsammans går ni igenom hur, när och på vilket sätt omsorgen runt dig ska fungera så att du känner dig trygg. Det kan handla om när du vill komma upp på morgonen, hur och på vilket sätt du behöver stöd för att din dag ska fungera som du vill, vad du är intresserad av att göra och mycket mer.

Det ni har kommit fram till dokumenteras i en så kallad genomförandeplan och i den står det ni har kommit fram till så att alla som arbetar på våningen där du bor ska veta hur du vill ha det och vad som är viktigt för dig.

Tillsammans med kontaktmannen kommer du och dina närstående överens om hur kommunikationen mellan er och kontaktmannen ska se ut. Detta dokumenteras också i genomförandeplanen.

Undersköterskor arbetar tätt tillsammans med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Vi tar hand om det som ligger dig närmast om hjärtat…

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.