All inclusive

Vill du flytta in i en färdigmöblerad lägenhet?

Utöver det som ingår i vårt offentliga uppdrag och åtagande, erbjuder Kavat Vård tilläggstjänster. Vi säger aldrig nej, utan hittar lösningar – då vi alltid vill tillgodose dina önskningar och behov. Tilläggstjänster är något som är unikt för Kavat Vård. 

Med tilläggstjänsten all-inclusive menar vi att du flyttar in i en färdigmöblerad lägenhet. Säng ingår alltid i samtliga lägenheter. I detta koncept ingår även fåtölj med fotpall, sidobord, matbord med två stolar, avlastningsbord med lådor, sängbord, spegel, pall, golvlampa, bordslampa, tavla, rullgardiner, TV samt sänglinne och frotté.

Den här tjänsten är mycket uppskattad. Det kan exempelvis vara skönt att slippa dela ett hem (om en av parterna bor kvar) eller flytta in i lugn och ro. 

Det går också bra att hyra delar av ”All inclusive-konceptet”. Tilläggstjänsten All inclusive debiteras månatligen i samband med hyresavin. En fullt utrustad lägenhet kostar 450 kronor per månad. 

Det här tycker jag var bra! Min fru bor kvar hemma och jag ville inte ta med mig möblerna hit, det skulle ju bli tomt för henne då. Nu har jag två lägenheter med fullt möblemang, det känns lyxigt tycker jag.

Eftersom mamma är dement sedan några år så blev ett boende på Vilobacken toppen. Flytten blev mycket enklare när vi kunde välja denna tilläggstjänst. Hon trivs väldigt bra i sin nya lägenhet. Ljust, nytt och hemtrevligt.

Är du intresserad av denna tilläggstjänst?

Är du intresserad av tilläggstjänsten ”All inclusive” anmäler du ditt intresset till boendets verksamhetschef. Kontaktuppgifter hittar du på våra verksamhetssidor.

Några av Kavat Vårds äldreboenden har det här erbjudandet som grundtjänst dvs. att du inte  behöver betala extra för denna service.

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Vi tar hand om det som ligger dig närmast om hjärtat…

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.