Egentid

Vill du komma iväg på egna äventyr?

Utöver det som ingår i vårt offentliga uppdrag och åtagande, erbjuder Kavat Vård tilläggstjänster. Vi säger aldrig nej, utan hittar lösningar – då vi alltid vill tillgodose dina önskningar och behov. Tilläggstjänster är något som är unikt för Kavat Vård. 

Vi hjälper dig med det mesta inom ramen för vårt offentliga uppdrag. Men kanske önskar du lite mer än så? Tilläggstjänsten ”Egentid” är till för dig som komma i väg och se en teaterföreställning eller en match med ditt favoritlag? Eller vill du ha hjälp att shoppa något nytt inför nästkommande högtid? Då kanske tilläggstjänsten egentid är något för dig!

Omdömen av tilläggstjänsten "egentid":

Jag fick uppleva mitt barnbarns student, det var fantastiskt! Min kontaktperson var med, skjuts från dörr till dörr. Det var jättebra!

Min kontaktperson följde med mig under en hel dag, då vi åkte ut tillsammans till mitt sommarställe. Där hade mina barn dukat upp en härlig sillunch med nubbe på bryggan, jag njöt i fulla drag! Men jag behöver hjälp med det mesta och nu kunde både jag och mina barn koppla av och bara umgås. Underbart!

Är du intresserad av denna tilläggstjänst?

Är du intresserad av tilläggstjänsten ”Egentid” anmäler du ditt intresset till boendets verksamhetschef. Kontaktuppgifter hittar du på våra verksamhetssidor.

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Vi tar hand om det som ligger dig närmast om hjärtat…

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.