All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive - den bekväma flytten till ditt nya hem

Med konceptet All Inclusive vill vi underlätta för dig som vill flytta till något av våra äldreboenden. Konceptet har visat sig vara mycket uppskattat både för den som skall flytta till sin nya lägenhet men även för den maka/make som skall bo kvar i det befintliga bostaden. Många upplever en stor lättnad över att slippa dela upp det gemensamma hemmet och istället fokusera på flytten i lugn och ro. 

Vad ingår i All Inclusive-konceptet?

Säng ingår alltid i samtliga lägenheter. I detta koncept ingår även fåtölj med fotpall, sidobord, matbord med två stolar, avlastningsbord med lådor, sängbord, spegel, pall, golvlampa, bordslampa, tavla, rullgardiner, TV samt sänglinne och frotté.

Det går också bra att hyra konceptet All Inclusive, helt eller delvis, som en tilläggstjänst. Du debiteras då månatligen i samband med hyresavin. En fullt utrustad lägenhet kostar 450 kronor per månad. 

Är du intresserad av All Inclusive som tilläggstjänst?

Är du intresserad av tilläggstjänsten All Inclusive anmäler du ditt intresset till boendets verksamhetschef. Kontaktuppgifter hittar du på våra verksamhetssidor

Våra äldreboenden

Vi har ett äldreboende som passar alla:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.