Hantverk och skapande

Hantverk och skapande

Kreativitet - ett grundläggande behov hos oss alla

Vi är många som under vår livstid ägnat oss åt olika typer av hantverk; vi har t.ex. stickat, vävt, broderat, målat, drejat eller snickrat. Vi har skapat nytt, lagat och renoverat. Att kunna låta penslar och papper få ta plats, att låta leran stänka och ha tillgång till ett stort utbud verktyg är något vi som kreativ uppskattar.

Kreativt skapande i form av hantverk har många fördelar. Planerandet i en kreativ aktivitet innebar något att se fram emot, det ger ett motiverande mål som skapar hopp. Förmågan att skapa kan upplevas både glädjande och tillfredsställande. Att få vara nyfiken, våga prova någonting nytt är utvecklande och ger oss en känsla av stolthet. 

Smedbyhof berättar om profilen "hantverk och skapande"

På Smedbyhof har vi en härlig ateljé under takkuporna, med ett stort tåligt bord, diskbänk och där bara fantasin begränsar oss!

I samarbete med Medborgarskolan erbjuder vi minst två studiecirklar varje termin på temat Hantverk och skapande. Under ledning av professionella pedagoger, kan vi t ex prova olika måleritekniker – eller vad vi tillsammans väljer att be om. Cirklarna ingår i vårt erbjudande.

I samma fastighet som Smedbyhof finns en förskola, som vi samarbetar med. Äldre och yngre möts för att lära känna varandra och umgås. Att skapa tillsammans är en naturlig del av samvaron.

På Smedbyhof är vi angelägna om att du ska få fortsätta vara nyfiken och kreativ!

Verksamhet som erbjuder ”hantverk och skapande”

Smedbyhof – Upplands Väsby

Våra äldreboenden

Vi har ett äldreboende som passar alla:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.