Hotellkoncept

Hotellkoncept

Konceptet som erbjuder det "lilla extra"

Vi på Kavat Vård är glada och stolta över att kunna erbjuda boenden med hotellkoncept. Grundpelare i hotellkonceptet är måltiden, bemötandet och tilläggstjänster. Ett koncept som erbjuder det ”lilla extra”, med detaljer som sätter guldkant på tillvaron.  

Det börjar redan vid inflytten, då du välkomnas med en piccoloflaska bubbel och god choklad på en fin bricka. I vardagen erbjuder vi Hotellfrukost, room-service när helst du önskar, måltider med vacker dukning med mera.

Hos oss på Kavat Vård har vi de boende i fokus. Vi välkomnar alltid önskemål och förslag från de som bor hos oss. Utöver det som ingår i Kavat Vårds offentliga uppdrag erbjuder vi tilläggstjänster
Hör av dig till det boende just du är intresserad av så berättar vi mer!  Kontaktuppgifter hittar du på våra verksamhetssidor.

Berättelse om profilen "hotellkoncept" på Brahem

Vi arbetar aktivt för att våra boende skall uppleva känslan av en hotellvistelse. Ingen fråga är oss främmande! Det mesta löser vi inom ramen för vårt offentliga uppdrag, men gör det inte det, försöker vi ordna det i form av en tilläggstjänst!

Vi har t.ex. en herre som under stora delar av sitt vuxna liv regelbundet ätit lunch på Sturehof. Självklart ska han få möjlighet att fortsätta med denna vana. Det löste vi i form av en tilläggstjänst; hans kontaktperson följer med honom vid dessa tillfällen. Med lite framförhållning löser vi det mesta och vi har följt med till såväl bröllop, fritidshus som på utlandsresor.

En av våra damer önskar jordgubbar och champagne varje dag, en annan geléhallon från Eijes. Vi säger inte nej, utan frågar i stället aktivt efter vad vi kan göra för att din vistelse hos oss ska bli så bra som möjligt!

Att vi sedan dessutom serverar en härlig frukostbuffé, dukar vackert och bjuder in till trevliga sammankomster gör inte det hela sämre!

Våra äldreboenden

Vi har ett äldreboende som passar alla:

Dela

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela via epost

Intresseanmälan

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Ring oss på 08-580 047 00 eller fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor. 

Söker du jobb? Klicka här.

Kontaktuppgifter:
Jag söker äldreboende för:
Jag är intresserad av boendet:
Hur hörde du talas om Kavat Vård?

Boka visning

Är du eller någon du känner intresserad av att flytta till något av våra äldreboenden?

Varmt välkommen på fysisk eller digital visning av det äldreboende du är intresserad av. Du bestämmer själv när, var och hur?
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: 08-580 047 00.

Visning av boende:

Kavatvard.se använder nödvändiga kakor (cookies) för att öka din användarvänlighet. Genom fortsatt besök på vår hemsida visar du ditt godkännande. Läs mer om kakor.